Učiteljica traži golem novac: Ronaldo me silovao bez lubrikanta, on je luđak i perverznjak

Kathryn Mayorga, 37-godišnjakinja iz SAD-a, i dalje tvrdi da ju je Cristiano Ronaldo silovao i traži 65 milijuna eura odštete.

Navodni incident dogodio se 2009. godine u Las Vegasu. Mayorga, nekadašnja manekenka, a danas učiteljica, i Ronaldo upoznali su se u jednom klubu, a ona tvrdi da je jedan od najboljih nogometaša svijeta bio iznimno grub i da ju je analno silovao. Kaže da je nogometašu rekla ”ne”, ali da je on to svejedno napravio bez lubrikanta i kondoma.

Opisala ga je kao “luđaka i perverznjaka”. Ronaldo joj je svojedobno ponudio 310 tisuća eura u izvansudskoj nagodbi, što je ona prihvatila. No, kasnije se, na nagovor odvjetnika, predomislila tvrdeći da je bila u nestabilnom mentalnom stanju kada je primila novac za šutnju. Optužba protiv Ronalda je odbačena, no Mayorga je sada pokrenula građansku parnicu u kojoj traži svotu u vrijednosti Ronaldove dvogodišnje plaće u Juventusu.

– Odbacujem optužbe protiv mene. Silovanje je gnusan zločin koji se protivi svemu što jesam i u što vjerujem – rekao je ranije Ronaldo. Odvjetnici Portugalca ranije su potvrdili izvansudsku nagodbu, ali su dodali da to ni u kom slučaju ne znači da Ronaldo priznaje krivnju za silovanje, piše Večernji.

Share This Article