20.4 C
Zagreb
Naslovnica Sport Pojavio se video razjarenog Bjelice, Riječanima poručio: "Pi*ka vam strinina, bit ćete...

Pojavio se video razjarenog Bjelice, Riječanima poručio: “Pi*ka vam strinina, bit ćete gladni kruha!”

U nedjelju su Rijeka i Osijek u sklopu 31. kola HNL-a odigrali 0:0 na Rujevici, što je rezultat kojim su na koncu, bez obzira na to što su promašili penal, ipak bili zadovoljniji domaćini.

S tim jednim bodom zadržali su svoju seriju neporaženosti, dok su se Osječani osjećali kao da su izgubili dva ključna boda u borbi za naslov prvaka (budući da je Dinamo kasnije imao utakmicu s Hajdukom u kojoj je bio veliki favorit i gdje je taj status i potvrdio, bijegom na +4).

Znao je to i trener Osijeka Nenad Bjelica, kojemu nije baš najbolje sjeo pristup Rijekinih igrača. U svojoj izjavi poslije dvoboja poručio je da ne razumije baš najbolje zbog čega se Rijeka tako grčevito branila, odnosno zašto nije do kraja jurišala po pobjedu.

Također, pojavile su se u medijima vijesti o nekakvom verbalnom obračunu između Rijekine legende Danka Matrljana i Bjelice. Za takvo što dokaz nismo vidjeli, ali pojavila se snimka na kojoj se vidi ljutiti Bjelica kako raspravlja s pomoćnim trenerom Rijeke Vjekoslavom Miletićem. Objavio ju je portal Nogometplus na svom Twitteru.

“Igrali ste za korporaciju, a ne za sebe”, grmio je Bjelica, s jasnom aluzijom – korporacija je Dinamo.

“Pi*ka vam strinina, je*ala vas korporacija. Bit ćete gladni kruha od korporacije, sad kad vas više ne budu trebali. Vidjet ćeš. Sramota…”, poručio je trener Osijeka.

Ne zna se je li se Bjelica referirao isključivo na nedjeljnih 90 minuta ili na vrlo blisku i prisnu suradnju između Dinama i Rijeke koja traje posljednjih osam-devet godina, otkako je Riječane preuzeo Damir Mišković. Počelo je s brojnim igračima koje je Dinamo u začetku Miškovićeve ere slao na Kvarner, nastavilo se i u godinama koje su uslijedile, a sve je začinjeno ovog siječnja kada su Modri ubrizgali veliku financijsku injekciju prijeko potrebnu Rijeci. Kupili su od njih Ivana Nevistića i Daniela Štefulja za odštetu od 30-ak milijuna kuna i ostavili ih do ljeta na posudbi u Rijeci. K tome, trenutačno boje Rijeke brani tandem ofenzivaca na posudbi iz Dinama: Sandro Kulenović i Luka Menalo.

Što god da jest, činjenica je da ovako nervoznog Bjelicu nismo imali priliku često viđati, naročito ne otkako je sjeo na klupu Osijeka i postigao odlične rezultate, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike