18.8 C
Zagreb
Naslovnica Sport Hrvatska i u drugom susretu bolja od Slovačke, ovaj put nije išlo...

Hrvatska i u drugom susretu bolja od Slovačke, ovaj put nije išlo glatko

Hrvoje Horvat iskoristio je još dvojicu igrača koji su prvi susret odgledali s tribina pa su tako priliku dobili Fran Mileta i Karlo Godec. Za razliku od prvog susreta, nije bilo Davida Mandića i Nikole Grahovca.

Slovaci su se duže držali u priključku i nisu dopustili Hrvatskoj da stvori razliku kao u prvom susretu. Do same završnice bili su za petama te su ovaj put svladani s 26:23.

Hrvatska je ponovno najvećim dijelom susreta bila u prednosti, odmah je krenula s 2:0, imala je tijekom prvog poluvremena i tri gola prednosti da bi Slovaci u završnici napravili preokret i golom Slaninke prvi put poveli s 13:12 što je ujedno bio rezultat na kraju prvog poluvremena.

Dobro su Slovaci otvorili i drugo poluvrijeme, imali su tri gola prednosti i održavali to vodstvo scve do sredine poluvremena.

Golovima Matanovića (dva) i Gadže Hrvatska je serijom 3:0 poravnala na 21:21 i posve se vratila u utakmicu.

Slovačka je tu već bila u paru i Hrvatska je ukupnom serijom 8:1 i bijegom na 26:22 riješila pitanje pobjednika.

Zarazliku od jučer kada je Pešić skupio 14 obrana, danas su on i Matej Mandić zajedno upisali sedam obrana. Po pet golova postigli su Tin Lučin i Domagoj Pavlović. Kod Slovačke Patrik Hruščak postigao je sedam golova, piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike