Misterij vozača koji je izazvao kaos u Dubravi: Boško Dimitrijević, ali svi ga znaju pod drugim imenom

Screenshot

Tijekom policijskog očevida, po društvenim mrežama počele su kolati fotografije vozača, za kojeg su mnogi tvrdili da se zove Tomislav, nadimka Tomica, te kako se preziva Žaknić, jer je suprug vlasnice poznatog lanca parfumerija.

Nakon što su u Jutarnjem listu objavili vozačev puni identitet, točnije da je osoba sa slike koja je skrivila nesreću Boško Dimitrijević, u redakciju se javilo nekoliko čitatelja koji su novinare uvjeravali da raspolažu krivim imenom, tvrdeći kako je vozač sa slike njihov prijatelj, poznanik, susjed – Tomislav Žaknić, piše Jutarnji list.

Zašto se predstavljao ženinim prezimenom i drugim imenom, nije poznato.

Boško Dimitrijević izazvao je veliku prometnu nesreću u ponedjeljak popodne kada je izgubio kontrolu nad svojim Audijem i pokosio brojne parkirane automobile na trotoaru. Njegov automobil je završio na krovu, ali Boško je nekim čudom izašao iz njega bez težih ozljeda.

Policija je kasnije utvrdila da je Dimitrijević nekoliko trenutaka prije kaosa u Dubravi udario u vožnji u jedan drugi automobil, te je pokušao pobjeći s mjesta nesreće. Dao je ‘gasa’, izgubio kontrolu i izazvao nesreću o kojoj se priča već tri dana.

VIDEO Krš i lom u Dubravi, jedan pješak za dlaku izbjegao smrt, drugi ozlijeđen kad je rukama zaustavljao auto

Share This Article