8.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Horoskopski znakovi koji su loši prijatelji: Sebični su, nemaju vremena za druge

Horoskopski znakovi koji su loši prijatelji: Sebični su, nemaju vremena za druge

Dobar prijatelj je netko tko će biti uz vas u dobrim i lošim vremenima, savjetovat će vas i podržavati. Neka prijateljstva traju cijeli život, a neka se nakon određenog vremena raspadnu.

Potrebno je puno vremena, truda i napornog rada da bi prijateljstvo uspjelo i trajalo dugo. Neki to mogu učiniti s lakoćom, dok drugi teško upravljaju prijateljstvom i često izgube prijatelje. Ova četiri horoskopska znaka loši su prijatelji, znaju biti sebični, loše komunicirati s drugima i često nemaju vremena za druge.

Ovan

Osobe rođene u ovom znaku ponekad su prilično tvrdoglave. Ovnovi su impulzivni, samoživi i pokušavaju sve kontrolirati te se njihovi prijatelji znaju osjećati zanemarenima. Ovnovi imaju dominantnu osobnost, koja može naljutiti njihove prijatelje i naštetiti njihovim odnosima.

Bik

Bikovi vole stjecati nove prijatelje i zabavljati se s njima, ali nakon određenog vremena trebaju neko vrijeme za sebe i za introspekciju. To može rezultirati komunikacijskim razmakom i udaljenosti od prijatelja, što druge osobe može navesti da se distanciraju od Bikova.

Rak

Budući da su Rakovi raspoloženi, pretjerano osjetljivi i impulzivni, lako ih može povrijediti nešto što njihovi prijatelji naprave ili kažu u šali ili dok se zabavljaju. To može dovesti do rasprave i svađe. Rakovi također previše razmišljaju i mogu sami sebi stvoriti puno problema u glavi, što može dovesti do problema u prijateljskim odnosima.

Lav

Lavovi ne mogu staviti nikog ispred sebe. Osobe rođene u ovom znaku sebi su uvijek na prvom mjestu, sebični su i ne žale zbog toga, piše Pinkvilla. Ta njihova navika može iritirati njihove prijatelje, zbog čega se mogu osjećati usamljenima. Lavovi ne znaju biti brižni i ne znaju kako podržavati prijatelje, prenosi N1.

Najnovije

Još iz rubrike