20.5 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Iz Neretve spasioci izvukli tijelo muškarca: Tragaju i za djetetom

Iz Neretve spasioci izvukli tijelo muškarca: Tragaju i za djetetom

Mrtvo tijelo muške osobe pronađeno je jutros u automobilu u Neretvi u blizini naselja Rodoč kraj Mostara, prenosi portal Bljesak.info. Rijeku pretražuju ronioci Interventne spasilačke službe i pripadnici HGSS-a.

Kako se doznaje iz policije, nestanak osobe A.K. (1989.) i četverogodišnjeg djeteta prijavljen je u subotu te je potvrđeno da je ovaj slučaj povezan s tim nestankom.

Nestanak oca i sina službeno je policiji prijavljen u subotu. Očevici potvrdili istražiteljima koji rade na prijavi o nestalima da su vidjeli automobil koji je skrenuo prema Neretvi nasuprot naselja Kolonija u Rodoču kraj Mostara.

– Supruga nestale osobe A.K. identificirala je tijelo nestalog muškarca i nastavlja se potraga za dječakom koji je se nalazio u automobilu – potvrđeno je iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, a upravo ona je prijavila i njihov nestanak u subotu.

Kako je potvrđeno Dnevnom avazu, radi se o muškarcu koji se u subotu u 18 sati zajedno sa sinom udaljio iz ugostiteljskog objekta „Roki“ iz naselja Kolonija-Rodoč. Za sada nisu poznate okolnosti ove velike tragedije, a upravo su ronioci pronašli njegovo tijelo nedaleko od mjesta gdje je živio i gdje je posljednji put viđen.

Mjesto pronalaska je izuzetno nepristupačno, a s glavne ceste na obalu vodi uski makadamski put kojim se nesretni čovjek, sudeći po svemu, dovezao automobilom.

Ronioci su pronašli automobil s muškarčevim tijelom nekoliko metara od obale, a potragu za dječakom nastavljaju sutra. Kako je zajedno sa sinom skončao u Neretvi bit će jasno nakon svih istražnih radnji, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike