27.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Škoro nakon otkrića spota i tetovaže repera Zizija: Voditelj multimedije razriješen dužnosti

Škoro nakon otkrića spota i tetovaže repera Zizija: Voditelj multimedije razriješen dužnosti

Kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zagreba Miroslav Škoro na Facebooku objavio je spot za pjesmu Grad za sve nas, kako inače glasi Škorin izborni slogan.

Škoro je ovaj propagandni broj snimio u duetu sa zagrebačkim reperom Zizijem, koji je u jednom od svojih spotova pokazao tetovažu, koju su tek sad otkrili mediji.

Na Facebooku je nakon medijskog otkrića objavio da nije pratio njegov raniji rad te da je zbog nastale situacije Domovinski pokret razriješio dužnosti voditelja multimedije:

“U svemu što u životu radim krećem s premisom dobra. Tako sam i krenuo u suradnju s mladim reperom Zvonimirom. Nisam pratio njegov raniji rad, niti sam razmišljao na način da bi u njegovom stvaralaštvu bilo nečega spornog.

Sreli smo se sasvim slučajno i napravili smo zajednički odličnu pjesmu o Zagrebu koristeći dva glazbena žanra. Sama činjenica da se radi o mladom i talentiranom glazbeniku, ujedno i sinu hrvatskog branitelja i invalida Domovinskog rata, za mene je bila dovoljna da mu pružim ruku suradnje. Također su mi rekli da je aktivan u humanitarnim akcijama u pomoći bolesnima, a bio je i na Banovini gdje je pomagao potrebitima nakon potresa.

Domovinski pokret je razriješio dužnosti voditelja multimedije jer i na taj način želimo pokazati da će svatko, sukladno ovlastima snositi odgovornost na svim razinama”, napisao je Škoro.

Najnovije

Još iz rubrike