-2.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Zbog najnovije fotografije Nini Badrić poručili da je pravi praznik za oči,...

Zbog najnovije fotografije Nini Badrić poručili da je pravi praznik za oči, sunce i more dobro joj čine

Nina Badrić (48) često dijeli svoje fotografije kojima oduševljava obožavatelje, pogotovo kada pozira u prirodnijem izdanju.

“Proljeće je, a u meni ljeto”, napisala je pjevačica uz stari selfie koji je okinula dok je bila na otoku Hvaru gdje ljetuje svake godine i ima kuću.

Nina je na slici, kako se čini, u crvenom badiću koji je ranije nekoliko puta pokazala u svojim objavama na Instagramu. Ubrzo su uslijedili brojni komplimenti.

“Prekrasna prirodna žena”, “Aaa, divno”, “Ljepota od žene”, “Vi ste Nina praznik za oči”, “Najljepša Nina na najljepšem otoku”, “Žena za sva vremena”, komentirali su njezini pratitelji.

Inače, Nina je nedavno pokazala novu frizuru i pokrenula mnoštvo reakcija. Objavila je selfie na kojem je imala raspuštenu i popeglanu kosu koju je produžila ekstenzijama, a na njezin novi look reagirao je i Zdravko Mamić.

U komentarima joj je ostavio lajk, odnosno emotikon podignutog palca, na što mu je ona odgovorila smajlićem, a oduševila je i Jacquesa Houdeka, koji je bio nešto rječitiji od Mamića.

“Prelijepa! Wow, wow, wow!” poručio joj je pjevač, a na pohvalama nisu štedjeli ni brojni drugi Ninini pratitelji, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike