24.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Vrhunac gadosti: Na Tik Toku se sprema "izazov silovanja": Taj dan planiraju...

Vrhunac gadosti: Na Tik Toku se sprema “izazov silovanja”: Taj dan planiraju obilježiti kao Nacionalni dan silovanja

Čak i ako niste korisnik popularne društvene mreže Tik Tok, sigurno znate o čemu je riječ, kao i da se ondje nađu ponekad vrlo opasni izazovi koje djeca ne propituju. Nažalost, neki od sličnih izazova s Tik Tok su završili sa teškim, a ponekad i fatalnim posljedicama.

U moru groznih izazova koji bi se mogli izvući s navedene platforme, posljednjih dana posebno se jedan takav. Monstruzona ideja je sinula šestorici Amerikanaca koji su htjeli današnji dan, 24. travnja, obilježiti kao Nacionalni dan silovanja. Tijekom današnjeg dana, prema njihovoj najavi, dozvoljeno je seksualno zlostavljanje, prenosi Blic.rs.

S obzirom na to da je vijest uznemirila mnoge ne samo u SAD-u već diljem svijeta, velik broj tiktokera je podijelio snimke u kojima pojašnjavaju do kakvih incidenata može, uz savjete ženama kako da se zaštite tog dana. Čak ni sam TikTok nije uspio pronaći dokaze o prijetnji šestorice korisnika s jezivom idejom.

“Ako netko ima planove za 24. travanj – NE IZLAZITE!!! Postoje muškarci koji taj dan planiraju obilježiti kao Nacionalni dan silovanja”, istaknula je samo jedna od zgroženih djevojaka koja je podijelila svoju poruku na Facebooku.

Na svu sreću, za sada je riječ o neutemeljenoj pretnji, ali korisnjici društvenih mreža i dalje siju strah i paniku. Navodno, TikTok nije pronašao navodni originalni video na svojoj platformi, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike