Bayer svladao Eintracht i dodatno začinio borbu za LP

Sedamdeset minuta mira pa 20 minuta golijade. Tim se riječima može opisati susret Bayera i Eintrachta kojim je zaključena nogometna subota u Njemačkoj, a nastavljeno 31. kolo Bundeslige. Mnogo je ovaj susret značio za Frankfurt u kontekstu borbe za Ligu prvaka i poraz boli.

Posebno je to naglašeno zbog činjenice da je Borussia Dortmund uhvatila formu i pobjedom nad Wolfsburgom je na bod od Eintrachta i dva od Wolfsburga te je u mnogo boljoj formi pa će borba za četvrto mjesto biti dramatična do samog kraja.

Neke teoretske šanse ima i sam Bayer koji je nakon ove pobjede na 50 bodova i šest mu nedostaje do Eintrachta tri kola prije kraja prvenstva. Iako je Leverkusen bio dosta konkretnija momčad, mreže su mirovale sve do 70. minute kad je sav trud i promašaje naplatio Leon Bailey na ubačaj Mousse Diabyja.

Vodstvo Leverkusena je podebljao Lucas Alario u 80. minuti, a sama završnica donosi još dva pogotka za vrlo efektnih zadnjih 20 minuta kad se saberu dojmovi. Andre Silva je u prvoj minuti nadoknade postavio 2:1, ali već u sljedećem napadu Kerem Demirbay zabija za 3:1.

Tin Jedvaj je ostao na klupi pobjedničke ekipe, piše RTL.

Share This Article