Zaboravili ste lozinku za Netflix? Evo rješenja

Foto: Unsplash

Ako se zaboravili lozinku za Netflix, vratiti je možete brzo i jednostavno bez previše muke.

Ako ste pokušali baš sve i pretražili sve da biste pronašli svoje podatke za prijavu na ovaj streaming servis, preostaje vam resetiranje lozinke i to je najlakša i najbrža metoda. Ipak, ako primijenite ovu metodu na vim uređajima, na kojima gledate Netflix, morat ćete se ponovno prijaviti s novom lozinkom.

Kako biste resetirali lozinku morate pronači opciju “Need help” na stranici. Nakon što na to kliknete, upišite svoju email adresu i kliknite na “Email Me”. Uskoro biste trebali dobiti poruku s poveznicom za promjenu lozinke koji ćete kliknuti i na prikazanoj internetskoj stranici upisati novu lozinku.

Ako vam je to prekomplicirano, lozinku možete mijenjati i pomoću tekstualne poruke. Upišite broj vezan uz vaš profil i dobit ćete kod kojim ćete moći resetirati lozinku. Ovo neće raditi ako vam broj nije povezan s Netflix korisničkim računom.

Ako vam ni ovo ne pomaže ili uvijek možete kliknuti na opciju “I don’t remember my email or phone” i upisati vaše ime i broj kreditne kartice. Ako Netflix plaćate nekom drugom metodom, morat ćete ih kontaktirati za resetiranje lozinke, piše Makeuseof, prenosi N1.

Share This Article