12.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Zna se pravi razlog zbog kojeg su prekinuli Jennifer Lopez i Alex...

Zna se pravi razlog zbog kojeg su prekinuli Jennifer Lopez i Alex Rodriguez, sve je potvrdila njezina bliska prijateljica

Vijest o prekidu zaruka Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza odjeknula je poput bombe u svijetu slavnih, par se uskoro trebao vjenčati no čini se kako od toga ništa biti neće jer je ljubavi definitivno došao kraj.

Mnogi se pitaju što se između njih dvoje dogodilo jer su djelovali kao savršen par, no čini se kako Jennifer više nije mogla imati povjerenja u Alexa i odlučila je okončati njihovu vezu jednom zauvijek. 51-godišnja pjevačica i glumica osjećala se jadno nekoliko dana prije prekida i zaključila je kako nije dobro da ostanu zajedno. Inzistirala je na tome jer su imali previše neriješnih problema”, ispričao je jedan od njezinih prijateljica za magazin People.

Bivši supružnici su negirali prve vijesti o raskidu zaruka, kada se šuškalo da je za sve kriva reality zvijezda “Southern Charma” 31-godišnja Madison LeCroy, ali su priznali da imaju određenih problema u vezi i da rade na njima. Alex je čak neplanirano otputovao u Dominikansku Republiku gdje je Jennifer snimala novi film, ali niti to nije pomoglo.

“Iako glasine o prevari nisu glavni razlog prekida, je li on varao nju ili nije, nije važno. Ali ona ne može tolerirati strah koji se pojavio između njih dvoje. Najviše su tužni zbog djece jer su svi tako bliski. Nije dobra situacija, ali je bila neizbježna”, objasnila je prijateljica.

Jennifer unatoč raskidu zaruka ostaje pozitivna i usmjerena je samo na dobre stvari.

“Jennifer je i prije bila u ovako teškim situacijama. Nije ona ta koja će sjediti i plakati. Njezina je djeca čine najsretnijom i dobro joj ide. Njezin bivši suprug Marc joj je bio od velike pomoći. Imaju odličan odnos i on je bio s djecom kada je ona morala raditi u inozemstvu”, izjavio je izvor koji je dodao da će s Alexom pokušati ostati prijateljica.

Latino diva ovih je dana završila snimanje svog novog filma “Shotgun Wedding” u kojem glumi u glavnim ulogama s Joshom Duhamelom, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike