9.2 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Marijana Puljak: Sad ste svi vidili, i moj Ivica je čovik od...

Marijana Puljak: Sad ste svi vidili, i moj Ivica je čovik od krvi i mesa! A lipo sam mu govorila da ne pije…

Nakon što je Jutarnji list objavio snimku na kojoj se vidi mladog Ivicu Puljka, danas kandidata za splitskog gradonačelnika, kako pjeva ustaške pjesme, javila se i njegova supruga Marijana Puljak.

Na Facebooku je objavila tekst u kojem je podržala svog supruga.

“Sad ste svi vidili, i moj Ivica je čovik od krvi i mesa, iako često izgleda kao ozbiljni profesor. Radi i griješi kao i svi ljudi. I ne sluša ženu, a lipo sam mu govorila da ne pije. No, ono što dobro zna, to je priznati grešku i ispričati se”, napisala je Puljak i svom suprugu poslala emotivnu poruku.

“Dragi moj, nema natrag, idemo hrabro naprijed, i zapamti, volim te sa svim tvojim vrlinama i manama”, napisala je Marijana Puljak i uz objavu dodala srce.

Podsjetimo, Jutarnji list objavio je ekskluzivnu snimku na kojoj mladi Ivica Puljak pjeva ustaške pjesme u kojima se slave NDH, Ante Pavelić, zločinačka Crna legija…

Nedugo nakon naše objave videa koji je snimljen 27.kolovoza 1994. godine, na svadbi na kojoj je tada 25-godišnji Puljak bio kum prijatelju Anti Tonkoviću, Puljak se oglasio na Facebooku. Napisao je da je u svoje 52 godine života napravio i neke stvari koji se srami te da ispričava, piše Jutarnji.

Jutarnji u posjedu snimke na kojoj mladi Ivica Puljak pjeva ustaške pjesme: Žao mi je, ne mogu to opravdati

Najnovije

Još iz rubrike