11.1 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Nevena Rendeli Vejzović se pohvalila da se cijepila pa ju napali: Nedostaje...

Nevena Rendeli Vejzović se pohvalila da se cijepila pa ju napali: Nedostaje vam morala i može vas biti sram

TV voditeljica i vlasnica PR agencije Nevena Rendeli Vejzović (39) putem društvenih mreža otkrila je da se odazvala cijepljenju na Velesajmu.

– Čipirana – napisala je kratko na Instagram priči na fotografiji na kojoj nosi medicinsku masku, a potom doživjela napade od pratiteljice, što je isto objavila u dodatnoj Instagram priči.

– Preko koje veze? A ja još uvijek nisam, zamislite, cijepljena i zatražila još 9.12.2020., a pripadam u rizičnu skupinu. Nedostaje Vam morala i može Vas biti sram! Barem se suzdržite i na društvenim mrežama hvaliti da ste se cijepili. Mi ostajemo doma i čekamo cijepljenje – poručila je ljutito pratiteljica, a Nevena je objasnila kako se cijepila potpuno redovnim putem.

– Jučer sam poslala mail doktorici, danas naručena na Velesajam. Čekala sat vremena sa svima ostalima u redu – pojasnila je nakon žestokog komentara voditeljica oja se prošle godine odlučila na odlazak s HRT-a gdje je bila dugogodišnja zaposlenica. Poslije toga, stigao je još jedan komentar.

– Omg. Ja isto nazvala u utorak doktora, zapisao me, u petak cijepljena. Sve prošli tjedan. Imam 38 godina i nisam se cjepila prek’ veze. 100 ljudi 100 ćudi. Ne sekiraj se. Btw super izgledaš – napisali su joj.

Nakon što je napustila HRT početkom 2020. godine, okrenula se privatnom biznisu i organizaciji događaja, ali zbog pandemije je sve moralo pričekati realizaciju.

Nevena se zato vratila pred kamere, a svakog petka od 20 sati možemo je gledati u njezinu talk-showu na webu i Facebooku Miss7. – S Miss7 sam prvo dogovorila da jednom mjesečno pišem kolumnu. Kako je kolumna bila odlično čitana, dogovorili smo se i da pokušam s kućnim talk-showom u kojem neobvezno razgovaram s poznatim osobama – kazala je Nevena, koja sve radi sama. Voditeljica je, realizatorica i producentica svoje emisije.

– Prvu emisiju, s Barbarom Kolar, radila sam s ručnikom na glavi, baš kao što bih je i dočekala da je došla k meni doma. I njoj je odgovaralo da se ne mora dotjerivati i šminkati. Sve je spontano i opušteno, a to se moglo i vidjeti kada su na kraju emisije u sobu ušle moje kćeri, jer je suprug koji ih je čuvao u drugoj prostoriji mislio da je emisija gotova – sa smiješkom je rekla Nevena.

– Najbolje od svega mi je da sve radim u dogovoru s ekipom Miss7 s kojom se dosad uopće nisam vidjela, a sve se dogovaramo kao po špagi – istaknula je Rendeli, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike