11.1 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Ivana Mišerić otvorila dušu i rasplakala pratitelje emotivnom posvetom svojoj mami: Da...

Ivana Mišerić otvorila dušu i rasplakala pratitelje emotivnom posvetom svojoj mami: Da su mi samo još tri minute

Ivana Mišerić na Instagramu se prisjetila svoje majke, kojoj je povodom njezina rođendana posvetila dirljivi status.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić na Instagramu je posvetila objavu svojoj pokojnoj majci.

Povodom njezina rođendana podijelila je njihove zajedničke fotografije i napisala dirljiv status kojim je rasplakala svoje pratitelje.

“Znala je reći : ‘I Severina danas ima rođendan, znaš?’ Znam, Buba. Malo bi godina danas proslavila… Evo, baš sada bih ti došla doma vjerojatno sa šampitama ili šaum rolicama. Možda bih se rasplakala kada bih ti čestitala rođendan, možda i ne bih… ne mogu procijeniti. Bilo ti je teško proći zagrljaje bez suza. Put suza traje… Čekam da prodišem. Glas, pozivi, tvoja blagost postojanja u ovom trenu najviše mi nedostaju. Otišla si brzinom svjetla. I tiho, kako si i živjela. Zato te valjda sada tražimo u Suncu. Život se tako nenadano ugasi i da mogu, toliko toga bih sada više. Da mi je samo još 3 minute. Sve dajem! Svaki trenutak je dragocjen. Vidim to. Bila si i ostat ćeš najbolja mama. Vidimo se jednom na ljepšem mjestu. Volim. Beskrajno. Budi mi u miru, Bubica… i smij se. Sretan ti rođendan”, napisala je Mišerić.

Ispod objave mnogi su joj izrazili sućut i podršku zbog gubitka o kojem je sada prvi put javno progovorila, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike