12.7 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Veselica: Plenković mi je bio prijatelj u najtežim trenucima, a Stipe Milanović...

Veselica: Plenković mi je bio prijatelj u najtežim trenucima, a Stipe Milanović je prekinuo kontakt s mojom obitelji

Vladislav Veselica, član Uprave Janafa reagirao je na tvrdnje koje na njegov račun danas iznio predsjednik Zoran Milanović.

Nakon što je predsjednik Milanović danas govoreći o aferi Janaf kazao kako je Vladislav Veselica blizak prijatelj bivšeg šefa Janafa Dragana Kovačevića postavljen na visoku poziciju u toj tvrtki nakon što je radio u banci koja je propala, o svemu se oglasio i sam Veselica, inače sin Vlade i nećak Marka Veselice, poznatih hrvatskih proljećara.

Predsjednik je kazao i kako je Veselica išao u razred s Andrejem Plenkovićem

“Veselica je jako blizak prijatelj Kovačevića i Kovačević ga je vukao sa sobom i do Janafa. Dolaskom Plenković Veselica dolazi na mjesto člana Uprave Janafa”, ustvrdio je Zoran Milanović.

Veselica mu pak nije ostao dužan.

“Za razliku od Stipe Milanovića koji je vjenčani kum mom pokojnom ocu dr. sc. Vladimiru Veselici, koji mu se nije javljao od 1972.-1990., Andrej Plenković bio je moj prijatelj u najtežim vremenima kada su moj otac i stric Marko Veselica bili izbačeni iz javnog života nakon sloma Hrvatskog proljeća.

Naglašavam činjenicu da je Andrej Plenković bio moj prijatelj i u trenucima kada su članovi obitelji Veselica, prvenstveno moj strica, a dijelom i otac, od strane Tita proglašeni državnim neprijateljima broj 1. i 2”, poručio je Veselica, prenosi dnevnik.hr.

VIDEO Milanović se obrušio na glasnogovornika u HDZ-u: Ratni huškač o kojem je pisao i službeni list Vlade RH, takvima nema mjesta u politici

Najnovije

Još iz rubrike