12.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Princ Harry na meti osebujne udavače: Želi se udati za njega ne...

Princ Harry na meti osebujne udavače: Želi se udati za njega ne mareći što je već oženjen

Indijska odvjetnica tvrdi da joj se princ obratio preko društvenih mreža i obećao joj brak, o čemu je obavijestila princa Charlesa i zatražila na sudu da ga policija uhiti kako bi se udala za njega.

Dok se u mislima priprema za posljednji ispraćaj voljenog djeda, princa Philipa, vojvodu od Sussexa zatekao je tragikomični događaj u Indiji čiji je glavni “krivac”.

Naime, zaluđena obožavateljica princa Harryja, odvjetnica Palwinder Kaur, zatražila je na sudu njegovo neodgodivo uhićenje kako bi se mogla udati za njega, javlja Independent.

Tvrdi kako je stupio u kontakt s njom preko društvenih mreža i obećao joj brak. Zaljubljena žena čak je tvrdila da je slala poruke princu Charlesu u kojima ga je obavijestila o zarukama njegovog sina s njom.

Kako se ništa nije dogodilo, zatražila je od Visokog suda indijske savezne države Haryana da policija privede princa Harryja zbog neizvršenog obećanja – nakon čega bi se udala za njega. Nije pojasnila kako bi to trebalo izvesti niti je objasnila činjenicu da je Harry već oženjen.

Sudac Arvind Singh Sangwan ženinu je priču ocijenio kao “fantaziju sanjara o udaji za princa Harryja” no ipak je naložio istragu kako bi se utvrdilo odakle joj ta ideja.

Pitao ju je je li ikada bila u Velikoj Britaniji, na što je ona odgovorila da nije te da je s Harryjem komunicirala jedino putem društvenih mreža. Na kraju se pokazalo kako se s odvjetnicom našalio mangup koji je “operirao” iz internetskog kafića u državi Punjab i naslutio tko je tiha patnja osebujne udavače, prenosi Gloria.

Najnovije

Još iz rubrike