17.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Leona Paraminski (41) pokazala trudnički trbuščić: Kad zaboraviš pozirati

Leona Paraminski (41) pokazala trudnički trbuščić: Kad zaboraviš pozirati

Zagrebačkoj glumici Leoni Paraminski (41) nedavno se ispunila velika želja. Suprug Tin Komljenović (38) i ona čekaju dijete, a budući da to nisu mogli ostvariti prirodnim putem, podvrgnula se medicinski potpomognutoj oplodnji u Zagrebu. Suprug i ona godinama žive u Santa Barbari gdje ona predaje na koledžu, a glumica je sada pozirala u trudničkom izdanju, presretna.

“Kad zaboraviš pozirati”, napisala je Leona i u hashtagu napisala “trudničke poze”. Na fotografiji se vidi mali trudnički trbuščić u crvenim hlačama.

Da 41-godišnja glumica i njen tri godine mlađi suprug Tin Komljenović čekaju svoje prvo dijete, saznalo se krajem veljače. Leona je dugo priželjkivala bebu, a nije skrivala ni da je spremna i na umjetnu oplodnju ili posvajanje. Zbog toga je posljednje vrijeme često dolazi u rodni grad. “Htjeli bismo još vidjeti možemo li prirodnim putem, pa možda umjetnim putem, pa možda i posvajanje. Ja sam otvorena za sve opcije. Ne samo po pitanju posvajanja nego mislim da sam prenormalna”, ispričala je jednom prilikom.

– Uvijek postoji doza straha, no sad sam u fazi kad se veselim prirodnom porođaju. Danas, srećom, postoji i takozvani francuski rez, koji za razliku od carskog nije toliko invazivan pa je bol manja, a oporavak brži. Koja god metoda bila, nadam se da će biti uspješna i da će sve dobro proći. Stoga se ne zamaramo ni spolom ni imenima.

Vjerujem da ću biti opuštena i fleksibilna mama, jer mislim da nije dobro kad se roditelji prema djetetu odnose previše zaštitnički. Zezamo se da će biti matematičar na Tina, ali možda se odluči i za glumu, koja je moja velika ljubav. Vidjet ćemo hoće li prevladati znanost ili umjetnost – progovorila je nedavno Leona za Gloriju, prenosi Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike