17.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno VIDEO Škoro u Dubravi: Izgradit ćemo nove škole, riješiti prometne probleme, urediti...

VIDEO Škoro u Dubravi: Izgradit ćemo nove škole, riješiti prometne probleme, urediti nove parkove za djecu..

Miroslav Škoro danas je bio u Dubravi.

“ZGRADIT ĆEMO NOVE ŠKOLE U DUBRAVI!!!

Današnje poslijepodne proveo sam u obilasku gradskih četvrti Donja i Gornja Dubrava s predsjednicima četvrti Lukom Holjevcem i Ivanom Totićem.

Mi u Domovinskom pokretu dobro znamo što stanovnicima Dubrave nedostaje da bi ugodnije i ljepše živjeli. Stoga smo im danas, ispred Kulturnog centra u Dubravi, poručili da ćemo izgraditi nove škole za djecu Dubrave, riješiti prometne probleme proširenjem glavnih prometnica i rješenjem pružnog prijelaza Trnava, urediti nove parkove za djecu i izgraditi nužnu komunalnu infrastrukturu. 100 tisuća naših sugrađana u Dubravi zaslužuje bolje uvjete i veću podršku koja će im omogućiti kvalitetniji život”, objavio je.

Tražim od vas da izađete na izbore zbog naše mladosti, da njima bude bolje. Naši mladi odlaze, ne žele ostati ovdje, jer imaju loše obrazovanje, jer vide kako se laže i krade…

Omogućit ćemo našim mladima da im za posao ne treba stranačka iskaznica, već pamet i sposobnost,

POVRATAK OTETIH NEKRETNINA VLASNICIMA PREDUVJET JE OBNOVE ZAGREBA NAKON POTRESA

“Hrvatska ne poštuje privatno vlasništvo i već sada je u situaciji da mora isplaćivati milijunske odštetne zahtjeve po tužbama vlasnika stanova, što znači da hrvatski građani plaćaju nemar, neodgovornost i nepoštivanje vlastitih zakona i zakona Europske unije zbog inertnosti naših političara.
Najvažnije je da krene obnova, a bit će nemoguće obnoviti sam centar Zagreba bez rješenja za ove imovinsko-pravne odnose”, rekao je u Saboru.

Najnovije

Još iz rubrike