Neymara razapeli zbog bahatog poteza, on objasnio što se dogodilo i oduševio gestom

Neymara baš nije htio gol protiv Bayerna – čak triput pogađao je okvir gola. No Bavarce je vrtio cijelu utakmicu, bio je prava noćna mora za njihovu obranu, pa je službeno proglašen igračem utakmice, a njegov je PSG prošao unatoč porazu 1:0.

Srećom po Neymara, jer da je Bayern zabio još jedan gol, dugo bi pamtio svoje prečke i stative. Ovako je Brazilac osjetio veliko olakšanje, a vidjelo se to i u slavlju nakon utakmice. Tu je Neymar povukao i jedan, barem na prvu, nesportski potez.

Kamere su nakon utakmice uhvatile trenutak u kojem je Neymar slavio sa suigračem Leom Paredesom točno ispred Joshue Kimmicha. Izgledalo je kao da baš želi natrljati sol na ranu Bayernovu veznjaku, a situacija je učas obišla društvene mreže. Mnogi su ga, očekivano, napali zbog tog poteza, piše Gol.hr

No Neymar je nedugo potom napravio i lijepu gestu kada je utješio utučenog Davida Alabu, a nakon utakmice razjasnio je i da je situacija s Kimmichem bila samo slučajnost.

“Smiješno je što nisam ni slavio da ga provociram, nego sam slavio s Paredesom. Sudbina je bila ta koja me stavila blizu Kimmicha. Rekao je da njegova momčad bila bolja, bio je siguran da će ići u polufinale”, rekao je Brazilac. Situaciju možete pogledati ovdje.

Share This Article