9.2 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Detalji drame u zagrebačkom trgovačkom centru: Pozvao je tehničara iz ljekarne van,...

Detalji drame u zagrebačkom trgovačkom centru: Pozvao je tehničara iz ljekarne van, skinuo ga do pasa i udario ga. Kad je izašao mislili smo da ide po oružje

Prava drama odvijala se u srijedu ispred trgovačkog centra Meridijan 16 u zagrebačkom kvartu Gračani. Rabijatni muškarac automobilom se zabio u ulazna vrata centra. Prije dolaska policije, pokušao je skočiti s ograde parkirališta.

Incident u šoping centru u Gračanima u srijedu oko podneva uključivao je više zaposlenika tog centra. Dnevnik.hr je razgovarao s djelatnicom DM-a koja je u trenutku fizičkog obračuna bila na poslu i sve vidjela. ”Ušao je prvo u ljekarnu. Pozvao je tehničara iz ljekarne van, skinuo ga do pasa i udario ga kod našeg izloga. Nakon toga je tehničar pobjegao natrag u ljekarnu i zatvorio se”, opisala je djelatnica.

Nakon što su pozvali policiju, nasrnuo je i na svoju suprugu, koja radi u jednoj trgovini u ovom centru.

”Nakon što je izašao van, isprva smo mislili da ide po oružje. Zatvorili smo sve jer smo se uplašili”, kazala je uzrujana djelatnica. Prije nego što je došla policija, počinitelj si je dvaput pokušao oduzeti život. ”Nije surađivao, pokušao si je oduzeti život. Htio je skočiti s ograde, prvo ispred ulaza, a kasnije na parkingu kod stepenica gdje su ga zaštitari uhvatili i držali sve dok nije došla policija”, prepričava djelatnica za DNEVNIK.hr.

Kaže kako je mjesto gdje se dogodio incident miran kvart. ”Čovjek uopće ne očekuje tako nešto. Iz vedra neba je doletio”, ispričala je djelatnica.

Iz PU zagrebačke su potvrdili da su dobili dojavu u 12:40 sati i da još utvrđuju sve okolnosti, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike