11.1 C
Zagreb
Naslovnica Tech Želi li nam Musk nešto suptilno poručiti? Uz titulu tehnokralja dodao još...

Želi li nam Musk nešto suptilno poručiti? Uz titulu tehnokralja dodao još jednu, nešto neobičniju

Tijekom njegove karijere, Elona Muska, opisivali su različitim epitetetima. Od poduzetnik i inovator, do vizionar, a bilo je i onih manje pozitivnih.

No, u posljednje vrijeme Musk je dobio titulu “tehnokralj Tesle”, koja je postala njegova službena titula u toj tvrtki, a sad si je i sam nametnuo još jednu titulu, doduše samo neslužbeno.

Svoje ambicije za osvajanje i život na Marsu, nikad nije skrivao, a sad je na Twitteru to i suptilno potvrdio. Naime, u dijelu u kojem se obično navodi kratak opis osobe koja je vlasnik profila, uz “tehnokralj Tesle”, sad stoji i “Imperator of Mars” odnosno “car Marsa”.

Za sad nije ni jednim svojim potezom objasnio zašto je dodao tu titulu u svoj opis. A onda opet, Musk često povlači poteze koji nisu baš najjasniji.

S obzirom na to da se izraz “imperator” odnosno “vladar” ili “car” do sad obično koristio u vezi s Rimskim carstvom, neki nagađaju kako je Musk bacio oko na Mars kao na svoju koloniju.

Dok Musk ne objasni je li se radilo samo o šali ili zaista ima neke veće planove s Marsom, preostaje nam samo čekati. Uostalom, ako i želi osvojiti i prisvojiti Mars, Musk mora prvo riješiti prepreku zvanu Starship – svemirsku letjelicu koja se u dosadašnjim testiranjima baš i nije proslavila, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike