11.1 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Jennifer Aniston će u 53. godini postati majka prvi put? Želja će...

Jennifer Aniston će u 53. godini postati majka prvi put? Želja će joj se brzo ostvariti, a sretnu vijest već je podijelila s najbližima

Jennifer Aniston navodno će posvojiti djevojčicu iz meksičkog sirotišta čiji rad već dugi niz godina potpomaže i prati.

Prema pisanju stranih medija, holivudska miljenica i zvijezda serije “Prijatelji” 52-godišnja Jennifer Aniston uskoro bi trebala postati majka, i to nakon što se odlučila za posvojenje.

Tu je vijest navodno podijelila s ekipom hit-serije koja je počela snimati nove specijalne nastavke, a Jennifer im je dala dodatni razlog za sreću i uzbuđenje koje vlada na setu.

Naime, izvor blizak glumici izjavio je za Closer da je Jennifer odlučila posvojiti djevojčicu iz meksičkog sirotišta Casa Hogar Sion, čiji rad već dugi niz godina potpomaže, a njezini prijatelji sada tvrde da bi proces posvojenja trebao biti završen do lipnja ove godine.

“Jen je smatrala da je ponovno okupljanje ekipe ‘Prijatelja’ savršeno vrijeme da objavi sretnu vijest. Iako su Monica i Lisa to već znale jer se s njima redovito druži i čuje, mislila je da će ipak sve biti posebnije kada to kaže dok su na okupu i s muškim dijelom jer njih viđa nešto rjeđe. Zajedno su provodili gotovo svaki dan tijekom jednog čitavog desetljeća, svašta su zajedno proživjeli i bili jedni drugima podrška u teškim vremenima, uključujući i Jenniferin bolni razvod od Brada Pitta. Zato je htjela podijeliti tu važnu vijest, koja za nju zapravo znači životnu prekretnicu dok su svi na okupu. Svi su zbog toga bili presretni, a neki su joj već udijelili i roditeljske savjete”, izjavio je izvor.

Ovo nije prvi put da se priča o glumičinoj odluci da posvoji dijete iz meksičkog sirotišta jer je to bilo nešto o čemu je razmišljala i prije udaje za bivšeg supruga Justina Therouxa. Međutim, nikada nije o tome htjela javno govoriti, a u nekim je situacijama i negirala takve navode.

No čini se kako je sada došao trenutak kada se odlučila okušati u majčinstvu, a cijeli je proces pokrenula prošle godine, a predstavnici medija čekaju i njezinu službenu potvrde te sretne vijesti, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike