Tuga u obitelji Shumacher: Sve je manje novca za liječenje, supruga legende povukla drastičan potez

Navijači stradalog Michaela Schumachera već dugo čekaju na neke lijepe vijesti kada je u pitanju njegov oporavak, ali one nikako da stignu. Legendarni vozač Formule 1 daleko od očiju javnosti se oporavlja još od 2013. godine kada je došlo do stravičnog pada na skijanju.

Kako prenose mediji u Njemačkoj cijena njegova liječanja je ogromna pa je njegova supruga u međuvremenu prodala i luksuzno imanje na kojem je trebala uživati zajedno sa svojim suprugom jednom kada se umirovi.

Naime, pored Ženevskog jezera nalazi se veliko imanje koje je obitelj kupila u trenutku kada je Schumacher čekao svoj peti naslov prvaka. Zvijezdi Formule 1 je također za oko zapeo i jedan ranč s kojima u neposrednoj blizini kojeg su Shumacherovi odlučili kupiti za 3,5 milijuna eura te potom krenuli i u renovaciju.

Ipak, čitava stvar je nakon nesreće pala u vodu te to imanje sada uglavnom koristi osiguranje i spremačice koje povremeno dođu očistiti. To se imanje sada prodaje za gotovo šest milijuna eura, a mediji u Njemačkoj javljaju kako ga agent za prodaju nekretnina opisuje kao ‘ranč od 20.016 kvadrata, koji je nekada davno bio mlin, a trenutno je fantastično imanje na tihom i zaštićenom mejestu’.

Nažalost, od onoga što je trebao biti jedan mirni život za bračni par Shumacher nema ništa zbog Michaelovog stanja, ali i iznimno skupog liječenja koje je njegovu ženu i navelo da proda njihovo omiljeno mjesto, piše Jutarnji.

Share This Article