8.7 C
Zagreb
Naslovnica Sport Goričani i Varaždinci nisu pronašli put do mreže

Goričani i Varaždinci nisu pronašli put do mreže

U prvom današnjem dvoboju sastali su se Gorica i Varaždin. Goričani su malo usporili i u utakmicu su ušli s dva vezana remije stoga im je bilo bitno ovdje doći do pobjede kako bi se vratili na pobjedničke staze.

S druge strane Varaždinci su u žestokoj borbi za opstanak, općenito situacija u donjem dijelu ljestvice je vrlo neizvjesna i svi očajnički traže bodove.

Vrlo rano stigla je velika prilika i to pred golom Varaždina. Lovrić je ubacio iz kornera, nabacio je na glavu More koji puca snažno, ali lopta pogađa gredu i odbija se na gol liniju.

Varaždinci nisu ostali dužni. U 26. minuti Jorge Obregon primio je loptu pred kaznenim prostorom Gorice, odlično se okrenuo i snažno opalio, a lopta pogađa gredu.

Do kraja prvog dijela još je Obregon imao jednu solidnu situaciju kada je došao pred Banića, prebacio ga, ali i okvir gola.

U drugom poluvremenu, nakon manje od deset minuta igre Goričani su poslali loptu u mrežu, ali pogodak nije priznat. Lovrić je pucao izvana, Horkaš je odbio loptu, ali do glave Mitrovića koji je šalje u mrežu. Odmah je pokazano zaleđe koje je potvrđeno pregledom VAR-a.

Do kraja drugog dijela igralo se borbeno s obje strane, ali i uz dosta pogrešaka pa su i jedni i drugi teško dolazili do čistih gol prilika.

Završilo je 0:0, rezultat koji ne zadovoljava u potpunosti i jedne i druge, piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike