8.6 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Kaznena prijava protiv muškarca koji je izazvao incident u Ivanić Gradu

Kaznena prijava protiv muškarca koji je izazvao incident u Ivanić Gradu

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Prisila prema osobi koja obavlja poslove od javnog interesa ili u javnoj službi“ u pokušaju te „Oštećenje tuđe stvari“. Radi se o muškarcu koji je nasrnuo na zaštitarku u Centru za socijalnu skrb u Ivanić Gradu pokušavajući doći do socijalnih radnica.

“Naime, sumnja se da je 26-godišnjak 8. travnja 2021. godine oko 9.50 sati, nezadovoljan postupanjem zaposlenica, došao ispred objekta institucije u Ulici Franje Jurinca u Ivanić Gradu te je glasno izražavajući nezadovoljstvo krenuo prema ulaznim vratima. U tom trenutku na vratima se nalazila zaštitarka koja ga je upozorila da ne može ući i zatražila da se udalji, a ujedno je i stala na ulazna vrata i na taj način mu blokirala ulaz. Osumnjičeni se oglušio na njene riječi i fizički nasrnuo na nju, ugurao je u hodnik kako bi pokušao proći pored nje dok je ona i dalje ustrajala u sprječavanju njegovog odlaska prema uredima, pri čemu se on odupirao i tom prilikom je lakše ozlijedio. Nakon toga, s namjerom oštećenja prostora, uhvatio je portal detektora metala kojeg je istrgnuo i srušio prema vratima da bi zatim došao i do prijemnog stola koji je uhvatio rukama i bacio prema zidu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici”, izvijestili su iz zagrebačke policije, prenosi N1.

Najnovije

Još iz rubrike