14 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Šest horoskopskih znakova koji će pronaći ljubav ovog proljeća

Šest horoskopskih znakova koji će pronaći ljubav ovog proljeća

Vaga: Proljeće za pamćenje

Za ovo proljeće plan je jednostavan i uključuje ljubav, strast i senzualnost. Znate kako život učiniti slatkim i radosnim pa nema mnogo onih koji vam mogu odoljeti. Sunce, Mjesec i Venera ove su sezone na vašoj strani i podržavaju vas ako ste slobodni. Nema potrebe za upoznavanjem mnogo ljudi, netko poseban bit će dovoljan da vam srce poskoči i krenete u avanturu života.

Ribe: Sve je savršeno

Ništa vas neće spriječiti u pronalasku ljubavi ovog proljeća. Provest ćete cijelo razdoblje uz romantiku i strast, što će vam pružiti čiste trenutke sreće. Kao netko tko je uvijek osjetljiv na druge, pokazujete dobrotu i empatiju koja će sigurno privući pažnju vašu srodnu dušu, ako ju još niste pronašli.

Strijelac: Zauvijek i ništa manje

Ljubav koju imate prema partneru toliko je snažna, a strast toliko intenzivna da više ne možete izdržati i ovo je vrijeme za dugoročne obveze. Ako i niste u vezi, ovo je svejedno doba za nježnost i strast i nemojte se bojati napraviti prvi korak prema nekome tko vam je u mislima. Ljubav vam daje krila i spremni ste na sve.

Jarac: Umijeće zavođenja je na vrhuncu

Sreća vlada vašom vezom i na obzoru nema crnih oblaka. Ovo razdoblje pomoći će vam da se osjećate bolje, opuštenije, a čak ćete malo olabaviti i svoj oklop. Nećete oklijevati da pokažete svoju zavodničku stranu, radost i toplinu. Lako ćete pronalaziti riječi kojima ćete rastopiti srca svojih partnera ili simpatija.

Djevica: Napokon ćete se opustiti

Ovo razdoblje donijet će vam ispunjenje u ljubavi i nezaboravne susrete. Zbog sve te ljubavi, osjećat ćete se ugodno i dobiti više samopouzdanja za budućnost. Iako ste inače skloni tjeskobi, ovog proljeća prestat ćete brinuti i potpuno iskoristiti harmoniju i sreću u svojim vezama. Napokon ćete se osjećati zadovoljno sobom.

Ovan: Ništa vas neće moći zaustaviti

S povratkom lijepog vremena, pronaći ćete u sebi novi žar koji će vam podići samopouzdanje. Bit ćete zavodljiviji nego ikad i održavat ćete plamen svoje veze na životu, a možda ćete čak i priznati svoje osjećaje nekome posebnom. Nište ne može zadržati vaše žudnje. Ipak, nemojte brzati, jer retrogradni Merkur može uzrokovati komunikacijske probleme, piše MSN Lifestyle, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike