4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Raskošan dekolte Nives Celzijus zasjenio njezino priznanje: Ljubav je ljepša u Opatiji

Raskošan dekolte Nives Celzijus zasjenio njezino priznanje: Ljubav je ljepša u Opatiji

Nives Celzijus svojim se obožavateljima pohvalila kako uživa u bajnoj Opatiji odakle je i objavila fotografiju na kojoj se u prvom planu našao njezin bujni dekolte, a progovorila je i o ljubavi.

“Jeste li zaljubljeni? Ja sam još i malo zaljubljenija ovih dana. I ljubav je ljepša u Opatiji”, napisala je Nives pa zaintrigirala mnoge svojim riječima i pitaju se je li to konačno opet zaljubljena.

“Otopila snijeg”, “Vrhunska”, “Da, zaljubljen sam”, “Slatkiš si”, “Izgledaš predivno”, “Ljepotica prekrasna i naljepša”, “Uživaj u svakom trenutku”, “Bomba”, “Uljepšala mi večer barbiko”, “Vi ste lijepi gdje god”, “Zar ti nije hladno Nives, čuvaj se da ne dođe korona”, “Jako si lijepa i seksi”, “Znači, netko je počeo osvajati tvoje srce”, “Nives, ti si živa vatra. Žena kraljica”, neki su od zanimljivih komentara koje je dobila.

Nives je nedavno bila gošća emisije “Zdravlje na kvadrat” u kojoj je progovorila o odnosu s bivšim suprugom i umirovljenim nogometašem Dinom Drpićem i ispričala kako mu još uvijek zna kuhati i da su nakon razvoda ostali u jako dobrim odnosima. A priznala je i da ne pazi što jede već da uživa u hrani.

“Ne uskraćujem si ništa jer nemam problem da imam malo, nazovimo to tako, ‘deblju’ fazu, iliti malo mršaviju fazu. Što održava moju liniju konstantnom? Kada radim, ja malo jedem”, izjavila je Nives, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike