9.4 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno HDZ oprao Milanovića "ženomrsca": Čim se u javnosti spomene JANAF počnu mu...

HDZ oprao Milanovića “ženomrsca”: Čim se u javnosti spomene JANAF počnu mu se tresti ruke. Problijedi. Lice mu se zgrči

Iz HDZ-a reagirali su na današnju objavu predsjednika Zorana Milanovića poručivši mu da ga očito “muči Janaf”.

Predsjednik Zoran Milanović danas je na Facebooku objavio status u kojem je prozvao predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića za odnos prema zastupnici Sandri Benčić u Saboru, prenosi N1.

Iz HDZ-a su reagirali pobrojavši neke Milanovićeve izjave upućenje ženama. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Samo spomeni JANAF, a Milanoviću se zgrči lice. Problijedi. I krene pucati po svima. “Marlon Brando” nastoji skrenuti pažnju. Poznata je to njegova taktika, no sada ju je nadogradio jednim bizarnim elementom – glumi zaštitnika žena. Pa u ovoj reakciji podsjećamo na njegove mizogine uvrede. Milanovića teško muči JANAF, ali je očito i teški licemjer.

Čim se u javnosti spomene JANAF, Zoranu Milanoviću počnu se tresti ruke. Problijedi. Lice mu se zgrči. Krene rafalno pucati po svima.

Tako se i danas, poput kakvog stalkera, okomio, verbalno nasrnuo na HDZ i predsjednika Hrvatskog sabora. Ničim izazvan, nijednom spomenut, izvan svakog konteksta. Samoproglašeni “Marlon Brando” nastoji skrenuti pažnju. Poznata je to njegova taktika, no sada ju je nadogradio jednim bizarnim elementom: iako prononsirani ženomrzac, glumi zaštitnika žena. Pa podsjetimo na samo nekoliko njegovih mizoginih uvreda:

O kandidatkinjama SDP-a: “Budite bolje, pametnije i lukavije pa će zaboraviti da ste žene”.

O zastupnici Radi Borić: “Ona je slika sve ljepote svog morala i poštenja”.

O Marijani Puljak i Daliji Orešković: “Samodopadne i neozbiljne narikače”.

O žrtvama seksualnog nasilja: “Kada o tome zapomažu glumice koje iz kreveta ne izlaze za manje od pet milijuna dolara, to baš ne vidim kao nešto čime bih se trebao zanimati”.

U povodu Dana žena: „Postoje žene i žene. Postoje žene (…) koje će nasilnike i sve koji im se nađu na putu udariti u jedno mjesto. I postoje žene koje glumataju“.

O pravobraniteljici za ravnopravnost spolova Višnji Ljubičić: “Želiš da te se tretira kao Amazonku?”.

Itd.

Milanovića teško muči JANAF, ali je očito i teški licemjer. Koji je, valjda podsvjesno govoreći o samom sebi, “slika sve ljepote svog morala i poštenja”.”

Milanović: Od HDZ-a smo u Saboru čuli “panj”, “smeće”, “pogledajte se u ogledalo”…

Najnovije

Još iz rubrike