27.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Dr. Vukušić uz napad u Ivanić Gradu o čudnim stavovima: Veljača set...

Dr. Vukušić uz napad u Ivanić Gradu o čudnim stavovima: Veljača set snimanja sapunica izjednačava sa stresom rada u CZSS-u

Kandidat za zagrebačkog gradonačelnika psihijatar Herman Vukušić oglasio se na fb-u oko slučaja ubijene djevojčice u obiteljskom nasilju, napada na centar u Ivanić Gradu i Jelene Veljače:

NIJE DUGO TREBALO DA SE PRVI INCIDENT DESI, ALI ZA NEKE RAD NA SETU SAPUNICA TEŽI JE OD SOCIJALNOG RADA😡

Još se mikrofoni ispred Jelene Veljače nisu ni ugasili dok je davala svoju neuvjerljivu ispriku za poticanje atmosfere linča spram socijalnih radnika, a već se desio traumatski incident u CZSS-u u Ivanić Gradu, gdje je korisnik Centra fizički nasrnuo na djelatnike i zaštitarku.

Ovakove situacije neizbježne su kada se u javnosti stvori klima “lova na vještice” u kojoj je dobar socijalni radnik samo uhapšeni/otpušteni/kažnjeni socijalni radnik, ali još stravičnije od svega su FB opaske Jelene Veljače o socijalnom radu kao struci, a koje su već drugi dan viralne i nedemantirane.

Ovdje prenosim screenshot sa FB profila Ivane Tutić Grokše koja je objavila dio korespodencije Jelene Veljače u kojoj Veljača set snimanja sapunica izjednačava sa stresom rada u CZSS-u, iznova gadi cijeli sustav socijalne skrbi generalizirajući broj pritužbi sa stanjem u sustavu, te smatra da studenti socijalnog rada moraju biti spremni na uvrede i nasilje jer im je to dio budućeg zvanja.

Moram jasno i glasno reći: osobe koje promiču ovakove stavove zaslužuju posebnu pažnju moje struke, kao i oni koji im daju politički i medijski prostor, napisao je Vukušić.

Ravnateljica Centra u Ivanić-Gradu: Minute su nas dijelile od toga da se dogodi veliko zlo. Otac djece razvalio je vrata i detektor metala, bacio zaštitarku na stol i razbio ga…

Dr. Vukušić: DiCaprio i Kate Winslet – Plenković pleše i dalje kako Veljača svira, a brod tone sve dublje

Rudan oplela po Veljači i sličnima: Smrt socijalnim radnicima! Fotogenične majke sigurne su da se problem može riješiti bacanjem u tamnicu

Najnovije

Još iz rubrike