3.9 C
Zagreb
Naslovnica Sport Zoran Mamić: Vratio sam se iz Dubaija u Zagreb

Zoran Mamić: Vratio sam se iz Dubaija u Zagreb

Bivši trener Dinama i brata Zdravka Mamića, Zoran Mamić pravomoćno osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora, vratio se danas u Zagreb iz Dubaija gdje je otputovao prije desetak dana.

Zoran Mamić je sam RTL-u potvrdio da se vratio u Zagreb. Mamićevo putovanje u Dubai izazvalo je kontroverze i spekulacije da se neće vratiti u Hrvatsku na izdržavanje kazne nego će ostati u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Spekuliralo se i da će tamo zatražiti državljanstvo te tako izbjeći kaznu.

No, ništa od toga se nije dogodilo jer se bivši trener Dinama vratio u Zagreb uoči sutrašnje utakmice zagrebačkih plavih u četvrtfinalu Europa lige protiv Villarreala. Mamić je nakon izricanja pravomoćne presude, a prije puta u Dubai, posjetio i brata Zdravka u BiH.

U intervju RTL-u Zoran Mamić je nakon izricanja presude kazao da želi što prije odslužiti kaznu.

“Konzultirat ću se, prije svega, sa svojom obitelji, s odvjetnicima, situaciju da li, eventualno, postoji mogućnost, obzirom da imam i dijete do godinu dana, da su to neke promijenjene okolnosti koje nisu bile onog trenutka kad je presuda izricana. Međutim, ja sam, u načelu, spreman da to čim prije riješim. Ja ću ove godine navršiti 50 godina. Odradit ću, ako budem morao i kad budem morao, tu kaznu i želim poslije toga normalno živjeti”, kazao je tada Mamić za RTL.

Najnovije

Još iz rubrike