4 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Kaos u Daruvaru: Vozačica Mercedesa izazvala sudar, usmrtila pješaka, i ostala ležati...

Kaos u Daruvaru: Vozačica Mercedesa izazvala sudar, usmrtila pješaka, i ostala ležati na cesti

Pješak u dobi od 73 godine podlegao je teškim ozljedama koje je zadobio u prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 9 sati kod daruvarske tržnice.

– Možemo vam potvrditi da je pješak rođen 1949. godine preminuo i da je očevid još u tijeku – rekao je za MojPortal načelnik Policijske postaje Daruvar, Dalibor Čajsa.

Prema prvim neslužbenim informacijama s mjesta događaja, do nesreće je došlo kada je vozačica Mercedesa B klase, koja je išla iz smjera budućeg Veteranskog centra prema gradu, na križanju s Frankopanskom ulicom oduzela prednost Škodi koja je dolazila iz smjera KTC-a.

Zabila se u parkirani Tico

Od siline udarca, njezin se Mercedes zarotirao, pokupio starijeg pješaka koji se u tom trenutku nalazio na spomenutom križanju, a potom je završio u nekoliko metara udaljenoj Botićevoj ulici gdje se zabio u parkirani Daewoo Tico.

Na mjesto nesreće odmah je došla ekipa Hitne medicinske pomoći koja je teško ozlijeđenog pješaka prevezla u pakračku Opću bolnicu, a vozačica Mercedesa ostala je nepomično ležati na zemlji, piše MojPortal.hr.

Nakon toga je došla i druga ekipa Hitne medicinske pomoći koja je vozačicu Mercedesa također odvezla u bolnicu. Na teren su izašli i daruvarski policajci i vatrogasci.

– Čuo se strašan udarac. Vidjeli smo da je vozačica Mercedesa oduzela prednost Škodi, usput pokupila pješaka i završila u Botićevoj ulici gdje se zabila u parkiranog Tica – rekao je jedan očevidac prometne nesreće.

Najnovije

Još iz rubrike