3.9 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Elli Dvornik TikTok uklonio video sa svoje platforme: Smeta im moja debela...

Elli Dvornik TikTok uklonio video sa svoje platforme: Smeta im moja debela škemba

Influencerica Ella Dvornik prije svog 30. rođendana otišla je na prvi tretman CoolSculpting, odnosno zamrzavanja sala. Cijeli postupak kod ovog tretmana i rezultate je snimala i objavljivala na svom YouTube kanalu te na društvenim mrežama. Prije nekoliko dana objavila je fotografiju kako joj trbuh izgleda tri mjeseca od prvog tretmana i uz fotografiju ravnog trbuha napisala je: Otišlo je sve što me mučilo nakon druge trudnoće.

Isti sadržaj je osim na Instagramu podijelila i na TikToku, ali tamo su joj snimku uklonili, a Ella je to komentirala: – Maknuo mi TikTok CoolSculpting video jer je sexual activity, a muškarci u toplesu svaki drugi video. Ali TikToku smeta moja debela škemba. U videu koji je objavila na YouTubeu i u kojem pokazuje ovaj tretman rekla je kako tretman nije bolan i najviše je osjetila peckanje i rekla je kako unatoč tome što je tretman poprilično skup isplati se uložiti jer rezultati su odlični.

CoolSculpting jednostavno smrzava salo, odnosno masne stanice postupkom kriolipolize, a rezultat je dugoročan, jer salo nije otporno na hladnoću, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike