33.4 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Drama kod Sinja: Policija upala na zabavu s 300 ljudi. Napali ih...

Drama kod Sinja: Policija upala na zabavu s 300 ljudi. Napali ih bocama, morali pozvati kolege iz interventne

Na zabavi u mjestu Brnaze policija je jučer zatekla oko 300 ljudi. Policijski službenik i 25-godišnjakinja su ozlijeđeni te im je pružena pomoć.

U nedjelju, 4. travnja, u mjestu Brnaze, pokraj Sinja, policijski službenici izašli su na teren po dojavi i zatekli 100-tinjak automobila parkiranih ispred kuće 20-godišnjeg vlasnika.

Ulaskom u kuću gdje je bilo oko 300 okupljenih, započelo je vrijeđanje policajaca od strane nekolicine okupljenih te su ih gađali bocama.

”Jedan policijski službenik i 25-godišnjakinja koja se nalazila među okupljenima ozlijeđeni su u predjelu glave te im je pružena liječnička pomoć u hitnoj medicinskoj službi u Sinju gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede”, izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Zbog oglušavanja okupljenih na zapovijedi policijskih službenika, u ispomoć su došli službenici Interventne jedinice policije, te drugih ustrojstvenih jedinica.

”Pronađen je 20-godišnji vlasnik objekta koji se dovodi u vezu s organiziranjem ovog okupljanja te je uhićen i doveden u službene prostorije policije i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje”, priopćili su, prenosi dnevnik.hr.

Najnovije

Još iz rubrike