33.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Travolta je izgubio ženu i sina, ali zbog djece se ne predaje

Travolta je izgubio ženu i sina, ali zbog djece se ne predaje

Holivudski glumac John Travolta (67) objavio je slatku i emotivnu poruku svojoj kćeri na njezin 21. rođendan nakon godine koja je bila poprilično teška za cijelu obitelj.

Elle Bleu Travolta proslavila je svoj rođendan s ocem, braćom i sestrama, ali ovo joj vjerojatno neće biti najsretniji rođendan u životu. Prošlog srpnja umrla je njezina majka, supruga Johna Travolte, Kelly Preston.

Kelly je umrla prošle godine nakon dvije godine borbe s rakom dojke. John je također izgubio i sina Jetta 2009. godine. Kad je preminuo, Jett je imao samo 16 godina i bio je Travoltin najstariji sin. Od ranog djetinjstva borio se s autizmom i bolešću Kawasaki, a tog kobnog dana doživio je epileptični napadaj tijekom obiteljskog odmora na Bahamima. Prilikom napadaja, udario je glavom od kadu. Travolta ga je oživljavao dok nije došla hitna pomoć, ali ubrzo nakon što je stigao u bolnicu proglasili su ga mrtvim.

Unatoč gubitku najdražih osoba u njegovom životu, Travolta zna cijeniti ono što ima. Na Instagramu je podijelio dirljivu objavu o svojoj najstarijoj kćeri.

Uz sliku mlade glumice, John je napisao: ‘Sretan 21. rođendan najljepšem, najljubaznijem, ljudskom biću i umjetniku kojeg znam. Tata te obožava!’

Obitelj je posljednjih tjedana nakon Johnova rođendana i novog posla za Elle Bleu imala što slaviti. Prošli mjesec Elle je podijelila uzbudljivu vijest na Instagramu i bila preplavljena dobrim željama.

– Jako sam zadovoljna što najavljujem ovu priliku koja mi se ukazala i radujem se suradnji s Danielom Amavijom i Michaelom Mendelsohnom na ovom novom uzbudljivom projektu!

Radi se o filmu za mlade koji je obrada ‘Alise u zemlji čudesa’ s bićima pretvorenim u ljudske likove. Elle će glumiti Alisu koja odlazi na čarobno putovanje u Budimpeštu. Osim Elle, John još ima i sina Benjamina, koji je rođen krajem 2010. godine. Vijest o trudnoći iznenadila je obitelj, a odmah nakon rođenja istaknuli su da ih je ona sve zbližio još i više, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike