8.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Oštra poruka Jelene Veljače: Nisam pravnica, ali sam majka i čovjek i...

Oštra poruka Jelene Veljače: Nisam pravnica, ali sam majka i čovjek i mislim da je njihov propust za zatvor

Teško ozlijeđena dvoipolgodišnja djevojčica iz Nove Gradiške danas je izgubila bitku za život. Jelena Veljača u oštroj je objavi na Facebooku najavila da inicijativa Spasi me ide na sastanak kod ministra Josipa Aladrovića te da će tražiti popis svih obitelji u kojima je itko ikad osuđen za nasilje, piše Dnevnik.hr

Glumica i aktivistica Jelena Veljača na Facebooku je objavila oštar status, nakon što je bolnica u Klaićevoj danas potvrdila kako je dvoipolgodišnja djevojčica, teško ozlijeđena u zlostavljanju u obitelji, izgubila bitku za život.

Objavu prenosimo u cijelosti:

“Policajci su utvrdili da je majka prošle srijede, 31. ožujka, zlostavljala svoju kći udarajući je šakama po glavi i cijelom tijelu. Od siline udaraca djevojčica je zadobila teške ozljede glave i drugdje po tijelu nakon čega je zapala u komatozno stanja, a na Uskrs i izgubila bitku za život.

Soc radnica je bila tamo svaki tjedan. ‘Ništa nije upućivalo’.

Malena je umrla danas.

Kako kaže naša Ana Pecotić: treba naložiti da se dostavi popis svih obitelji u kojima je itko ikad osuđen za nasilje i informacija gdje se nalaze djeca, da li s nasilnikom/nasilnicom. Treba ZABRANITI život maloljetnika s osuđenim nasilnicima. To će #spasime tražiti u utorak, 6.4. u 13, kad imamo sastanak s ministrom Aladrovićem, kao i otkaz i oduzimanje licenci i/ili dozvole za rad cijelom ‘stručnom’ timu iz Nove Gradiške.

Osobno mislim da se mora vidjeti ima li šanse da tim kazneno odgovara. Nisam pravnica, ali sam majka i čovjek i mislim da je njihov propust za zatvor.”

Najnovije

Još iz rubrike