24.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Najdulji razvodi slavnih: Brad i Angelina prvi su na ljestvici

Najdulji razvodi slavnih: Brad i Angelina prvi su na ljestvici

Nakon što su spoznali da su stvoreni jedno za drugo, odlučili su zasnovati obitelj te se vjenčali – tako je nekako tijek većine ljubavnih priča. Ljubav s vremenom nekako popusti pa supružnici odluče da to više ne žele biti. Ako su oboje za to, rastava braka uglavnom teče brzo i bezbolno, uz dogovore oko raspodjele imovine i skrbi za djecu. Međutim, ima i onih koji se već godinama viđaju po sudovima.

Angelina Jolie i Brad Pitt – 4 i pol godine i nastavlja se

U kolovozu 2016. godine Angelina podnosi zahtjev za razvod od Brada Pitta, navodeći nepomirljive razlike. Vjenčali su se svega dvije godine ranije, nakon dugogodišnje veze. Tražila je puno skrbništvo nad njihovo šestero djece, a odvjetnik supružnika Robert Offer tada je dao ovu izjavu: ‘Ova je odluka donesena zbog zdravlja obitelji. Ona (Angelina) neće komentirati i traži privatnost za svoju obitelj’.

Do 2020. godine činilo se da su se stvari ohladile u navodnom parničnom razvodu para. Međutim, stvari su se ponovo zakuhale ove godine Angelininim izjavama o maltretiranju Brada Pitta te najavom svjedočenja nje i djece o njegovom agresivnom ponašanju. Par još nije dovršio sporazum o razvodu, ni o skrbništvu.

Khloe Kardashian i Lamar Odom – 3 godine

Kardashianka je zatražila razvod od NBA zvijezde u prosincu 2013. nakon četiri godine braka, ali je povukla papire nakon što je Odom pretrpio gotovo smrtonosno predoziranje u listopadu 2015.

Kad mu se stanje poboljšalo, Khloe je opet zatražila razvod, ovaj put u svibnju 2016. Njihov je razvod okončan sedam mjeseci kasnije.

Richard Gere i Carey Lowell – 3 godine

Zvijezda filma ‘Zgodna žena’ rastala se od Carey Lowell u rujnu 2013. nakon 11 godina braka. Dvojac, koji ima sina Homera, rano je riješio pitanje skrbništva, ali zakonsku razdvojenost dovršio je tek u listopadu 2016. godine.

Gere se počeo viđati s Alejandrom Silvom, s kojom se i vjenčao u travnju 2018. Par je dočekao svoje prvo dijete, sina Aleksandra, u veljači 2019. godine, a u proljeće 2020. objavljeno je da su dobili i drugo zajedničko dijete.

Jennifer Lopez i Marc Anthony – 2 godine

Anthony je podnio zahtjev za razvod od J.Lo u travnju 2012. nakon što su se razdvojili u srpnju 2011. Bivši supružnici, koji zajedno imaju blizance Emmu i Maxa, razvod su finalizirali dvije godine kasnije u lipnju 2014. Jennifer je dobila skrbništvo nad djecom.

Amy Poehler i Will Arnett – 2 godine

Ove zvijezde su podnijele zahtjev za razvod nakon devet godina braka, a da se ova pravna bitka završi trebalo je pune dvije godine. Njihov razvod okončan je u srpnju 2016.

Arnett je za The Hollywood Reporter rekao da je 2012. ponovo počeo piti – iste godine kada su se on i Poehler razdvojili.

– Nije iznenađujuće što to vrijeme savršeno korelira s krajem njegovog braka – sažeo je US Weekly.

Ben Affleck i Jennifer Garner – gotovo dvije godine

Affleck i Garner su u zajedničkoj izjavi u lipnju 2015. najavili da ‘nemaju namjeru nastaviti svoj desetogodišnji brak’. Oboje su podnijeli zahtjev za razvod braka gotovo dvije godine kasnije u travnju 2017. Godinu dana kasnije, zvijezda Arga i Jennifer su dovršili detalje svog razvoda, pristavši na zajedničko skrbništvo nad njihovo troje djece, Violet, Seraphinom i Samuelom, u listopada 2018.

Mjesec dana kasnije, sudac je službeno potpisao razvod, čime su oboje postali pravno slobodni, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike