8.2 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Curica je u komi i bori se za život u Klaićevoj: Majka...

Curica je u komi i bori se za život u Klaićevoj: Majka ju je šakama udarala po glavi i tijelu

U javnost stižu šokantni detalji iz istrage nad roditeljima koji su teško ozlijedili djevojčicu (2,5) koja se u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj bori za život.

Istražitelji su utvrdili kako su roditelji u periodu od 1. listopada 2020. pa sve do 31. ožujka ove godine unutar kuće u kojoj žive počinili kaznena djela zanemarivanja i zloporabe djetetovih prava nad četvero djece – jednim dečkićem i tri djevojčice.

Grubo su kršili svoje roditeljske obveze podizanja i odgoja djece, a nisu izostajala ni maltretiranja i fizički nasrtaji na njih.

Kako doznaju 24 sata, policajci su utvrdili da je majka prošle srijede, 31. ožujka, zlostavljala svoju kći udarajući je šakama po glavi i cijelom tijelu. Od siline udarca djevojčica je zadobila teške ozljede glave i drugdje po tijelu nakon čega je zapala u komatozno stanje. Životno je ugrožena, a liječnici zagrebačke Klinike za dječje bolesti bore se da ju spase.

Tijekom istrage policajci su utvrdili da je nesretna djevojčica od strane oboje roditelja bila fizički često zlostavljana kroz posljednjih pet mjeseci nanoseći joj pritom vidne hematome po tijelu. To potvrđuju i liječničke konstatacije da je djevojčica po dolasku u bolnicu na tijelu imala vidljive ozljede koje su svježijeg nastanka, ali i one koje su nastale ranije, piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike