16.1 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Velika ljubav čeka ova 3 znaka: Oni u vezama obnovit će strast,...

Velika ljubav čeka ova 3 znaka: Oni u vezama obnovit će strast, a slobodni pronaći srodnu dušu

Jarac

Pripadnici ovog znaka će pažnju usmjeriti na obitelj i dom. Moguće je da će se primiti neke renovacije u domu ili čak dočekati skoro proširivanje obitelji pa će razmišljati i o kupovini novog, većeg životnog prostora.

Oni u vezama će se u travnju jače povezati s partnerom, a mir i sreću pronalazit će sve češćim odlaskom u prirodu. Bez obzira koliko obveza imali – pronaći će malo vremena za ‘punjenje baterija’.

Ljubavni procvat doživjet će i samci koji bi tijekom travnja, posebno početkom mjeseca, mogli naići na svoju srodnu dušu. Samcima će procvjetati i društveni život čime će se povećati šanse za pronalazak partnera. Lako je moguće da ljubav pronađu zahvaljujući prijatelju.

Djevica

Ljude rođene u ovom znaku čeka osjetno poboljšanje komunikacije s partnerom. Ta nova, ugodnija i romantičnija atmosfera u domu će ih čak pomalo zateći nespremne, ali bit će pozitivno iznenađeni.

U nekim trenucima će im se činiti kao da napokon mogu predahnuti, raširiti krila i poletjeti. Također, u travnju ih očekuje pregršt lijepih i strastvenih trenutaka.

Slobodne Djevice bi romansu mogle pronaći na poslu, najvjerojatnije krajem mjeseca. Taj novi odnos bit će iskren, ugodan i zanimljiv.

Ribe

Već početkom mjeseca pripadnici ovog znaka osjetit će ponovno ‘leptiriće u trbuhu’ u društvu svojeg partnera. Zajednički trenuci postat će predivni, a bliskost će se polako obnavljati i produbljivati. Moguće je da im veza uđe u neku novu, dublju, čak pomalo produhovljenu razinu. Samim time će se popraviti i komunikacija.

Dobro će razumjeti jedno drugo i napokon shvatiti što je bio problem u proteklom vremenu. Također, za Ribe će se poboljšati i odnosi unutar obitelji – neki stari problemi i nesuglasice riješit će se na miran način.

Samcima se ljubav smiješi od 10. travnja. Nakon tog perioda šanse za upoznavanje srodne duše su vrlo velike. Moguće je da će započeti romansu s nekim koga već dugo poznaju i tko ih od prije privlači. Ta veza će biti jaka, brižna i skladna, a komunikacija odlična, prenosi Atma, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike