Markota i Cibona raskinuli ugovor nakon žestoke svađe s trenerom, bilo je svega

Bivši hrvatski košarkaški reprezentativac Damir Markota po peti put u bogatoj karijeri je napustio Cibonu.

Ovaj put raskidu ugovora presudila je žestoka svađa s trenerom. Markota i Vlado Jovanović posvađali su se na poluvremenu utakmice, navodno je bilo i unošenja u lice, a jutro nakon stigao je raskid ugovora.

Srpski trener je Markotu izvadio iz igre nakon samo 3 i pol minute na parketu u dvoboju protiv Gorice kojeg je Cibona dobila 91:84.

”Košarkaški klub Cibona ovim putem obavještava javnost kako je s Damirom Markotom postignut sporazumni raskid suradnje.

Svima je poznata emocija s kojom je Šveđo nastupao, a u prethodnom je periodu zbog ozljede Ahilove tetive bio spriječen pomoći suigračima onoliko koliko je htio. Nesporazum između trenera Jovanovića i Markote s kojim je javnost upoznata je riješen na miran i civiliziran način, a situacija je to koja se događa i trebala je ostati unutar svlačionice”, objavila je Cibona.

”Klubu se želim zahvaliti na pruženoj prilici i na svim lijepim godinama koje sam proveo ovdje i uspomenama koje ću pamtiti cijeli život! Žao mi je što je došlo do ranijeg rastanka nego što je planirano. Nadam se da će nas poslužiti zdravlje do kraja pa će onda doći i rezultat. Moje zdravlje trenutno nije najbolje i ne mogu dati svoj maksimum. Ono što se dogodilo znamo mi koji smo bili tamo, riješili smo to između sebe i tako će i ostati”, rekao je Markota nakon odlaska, piše Gol.hr

Share This Article