8.6 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Iz policije se oglasili o slučaju koji je zgrozio Hrvatsku: Kriminalističkim istraživanjem...

Iz policije se oglasili o slučaju koji je zgrozio Hrvatsku: Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su roditelji zlostavljali dijete i tjelesno ga kažnjavali

Policijska uprava brodsko-posavska objavila je priopćenje o rezultatima krim-istraživanja kojim je utvrđeno da su roditelji djevojčicu zlostavljali. Večeras će biti predani pritvorskom nadzorniku, a odluka o istražnom zatvoru očekuje se u subotu, piše Dnevnik.hr

Iz PU brodsko-posavske objavili su večeras priopćenje o rezultatima istrage u slučaju teško ozlijeđene dvoipolgodišnje djevojčice koja je završila u bolnici u Klaićevoj na hitnoj operaciji zbog ozljeda glave.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Danas 2. travnja, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 24-godišnjakinjom kojim su potvrdili sumnju u počinjenje kaznenog djela Povreda djetetovih prava.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su roditelji grubo zanemarili svoju dužnost podizanja i odgoja djeteta, te zlostavljali dijete i grubo povrijedili djetetova prava, tjelesnim kažnjavanjem, uslijed čega je dijete zadobilo više ozljeda po glavi i tijelu.

Počinitelji kaznenog djela će danas, u večernjim satima, uz kaznenu prijavu, biti predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a tijekom sutrašnjeg dana i Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje.”

Policija o roditeljima ozlijeđene djevojčice: Otac bio prijavljivan zbog nasilja

Uhićeni su roditelji teško ozlijeđene curice koja se bori za život u Klaićevoj

Ozlijeđena djevojčica i jutros je kritično, na respiratoru je i u moždanoj komi

U Klaićevu dovezli curicu (2) sa stravičnim ozljedama glave, pretučena i zanemarena: Ovo u životu nismo vidjeli…

Najnovije

Još iz rubrike