14 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Iselio se? Igor Kojić nakon dugo vremena viđen ispred Severinina stana, iznosio...

Iselio se? Igor Kojić nakon dugo vremena viđen ispred Severinina stana, iznosio je kofere i odijela

Već mjesecima se šuška da je ljubavi između Severine (48) i njezina supruga Igora Kojića (33) došao kraj, a on se sada navodno i konačno iselio iz njezina stana u Zagrebu.

Kojić je viđen na zagrebačkom Kozjaku dok je vukao kofere i odijela na vješalici, a stvari je ukrcavao u kombi beogradskih registracija, otkrili su očevici za 24 sata, a to je i navodno drugi put u posljednjih nekoliko tjedana da se pojavio pred Severininim stanom, nakon što ga tamo nisu vidjeli gotovo godinu dana.

Brzo se oglasio Severinin PR tim koji tvrdi da je stvari iseljavala nećakinja pjevačice Mia Popović.

“Jedino seljenje koje je bilo ovoga vikenda je ono Severinine nećakinje, koja se sa suprugom (pre)selila u neposredno Severinino susjedstvo, točnije preko puta Severinine zgrade”, kazali su iz PR tima pjevačice.

Severina i Igor već duže vrijeme nisu se u javnosti pojavljivali zajedno, a čak su i obrisali zajedničke fotografije s Instagrama, čime su dodatno rasplamsali glasine o razvodu. Oboje o svemu i dalje šute, a najnovije informacije o njihovu odnosu pružio je Igorov otac Dragan Kojić Keba.

“Kad me već pitate za Severinu i Igora, pojma nemam što se u njihovu braku događa, ne razgovaram s njima! Niti se trebam miješati u te stvari. Ne čujem se često sa sinom jer on ima puno obveza pa često nije kod kuće. Ne znam što je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj, ne znam planira li dolaziti u skorije vrijeme, ali to je njezina stvar”, rekao je Keba za srpski Telegraf u prosincu prošle godine, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike