8.6 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Tramvaj udario radnika koji je kosio kraj ceste: Pao je i počeo...

Tramvaj udario radnika koji je kosio kraj ceste: Pao je i počeo vrištati, a onda se onesvijestio

Djelatnik Zrinjevca kosio je grm kada ga je udario tramvaj na zagrebačkom Medveščaku. Iz policije su potvrdili kako su dojavu o nesreći dobili u četvrtak oko 9.30 sati te da je radnik prevezen u bolnicu.

– Pred mojim očima ga je udario, bila sam na vratima tramvaja. Čovjek je pao i okrenuo se, počeo je vrištati i onda se onesvijestio. Vozač je odmah stao i izašao van. Počeo je plakati – ispričala je čitateljica.

Drugi radnik Zrinjevca izašao je iz kombija s druge strane ceste i počeo trčati prema ozlijeđenom kolegi.

Kako se doznaje, za sve je kriv nesretan splet okolnosti. U jednom trenutku košenja muškarcu je kosilica prošla kroz grm. Nju je zakačio tramvaj u vožnji pa povukao radnika. Dobrom reakcijom vozača ZET-a i ostalih okupljenih spriječene su teže posljedice.

– Bila sam u šoku i samo stajala u tramvaju par minuta i onda sam izašla, odmah sam nazvala Hitnu. Nitko nije micao čovjeka jer su mu noge bile na tračnicama ispod tramvaja. Ne mogu ni zamisliti kako mu je bilo – rekla je.

Čovjek se nekoliko puta onesvijestio od šoka, a Hitnoj pomoći je trebalo neko vrijeme da dođe do mjesta nesreće.

Direktor Zrinjevca Igor Toljan potvrdio je da je njihov radnik ozlijeđen, da je natukao jako rebra te se izgrebao.

– Dobro je prošao na kraju, izgledalo je puno gore nego što su bile posljedice. Već su ga pustili iz bolnice na kućno liječenje – kazao je Toljan i dodao kako su svi njihovi radnici osigurani, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike