10.1 C
Zagreb
Naslovnica Sport Otkriveno koji će klub gostovati na otvorenju novog stadiona Osijeka

Otkriveno koji će klub gostovati na otvorenju novog stadiona Osijeka

Pandemija koronavirusa malo je usporila izgradnju novog stadiona Osijeka. Slavonski prvoligaš na novi stadion trebao bi se preseliti iduće godine, a točan datum otvorenja nije poznat.

Osječani su najavljivali da će na otvorenje doći europski velikan, ali čini se ništa od velikana.

“Pregovaramo s jednim europskim velikanom kao potencijalnim sudionikom otvorenja Pampasa”, rekao je Predsjednik Ferenc Sakalj još prošle godine.

Osijek će na otvorenju zaigrati protiv NK-a Sveti Mihovil iz Sutomišćice, objavio je istoimeni klub.

”Ni reprezentacija, ni europski velikani, već Sv. Mihovil gostuje na otvorenju novog stadiona Pampas u Osijeku. NK Osijek = Gospodski klub

Kao što znate, u svibnju 2018. godine Osječani su gostovali kod nas na otvorenju našeg igrališta u Sutomišćici i sada nam uzvraćaju istom mjerom.

Ivan Santini i Giovanni Jerolimov, naši bivši, a sadašnji Osijekovi igrači, uvelike su pomogli u organizaciji ovog događaja.

Naši će seniori utakmicom protiv NK-a Osijek otvoriti novi fenomenalni stadion na Pampasu”, stoji u objavi kluba.

No postoji mogućnost da je se NK Svjeti Mihovil odlučio našaliti povodom prvotravanjske šale.

Osim stadiona Osječani će dobiti i šest pomoćnih terena gdje će trenirati mlađi uzrasti, ali i seniorska momčad. Stadion će imati kapacitet od 12 tisuća mjesta koja će biti u potpunosti natkrivena. Tribine će biti uz teren, pa će doživljaj same utakmice biti veći.

Igrači će na raspolaganju imati prekrasne svlačionice, saunu i jacuzzi. Unutar stadiona smjestit će se i klupski fan shop te mnoge ugostiteljske ponude, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike