8.6 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno ,,Normalni ljepotan” s Pantovčaka i suradnici nisu ostvarili nikakav kontakt s uredom...

,,Normalni ljepotan” s Pantovčaka i suradnici nisu ostvarili nikakav kontakt s uredom PVRH oko obljetnice ,,Plitvice”

,,Normalni ljepotan” s Pantovčaka i suradnici nisu ostvarili nikakav kontakt s uredom PVRH oko obljetnice ,,Plitvice”
​S obzirom na nastavak nekulturnih ispada i još jednu u nizu laži plasiranih iz Ureda Predsjednika Republike, dužni smo naglasiti kako Ured Predsjednika Republike nije uspostavio nikakav kontakt s Uredom predsjednika Vlade oko programa 30. obljetnice akcije “Plitvice”, niti telefonom, niti e-mailom, niti su preko goluba pismonoše poslali obavijest, piše na stranici Vlade RH.

Iz Ureda Predsjednika Republike, u već viđenoj maniri kompleksaša, nastavljaju opterećivati javnost lažima i izljevima vlastitih frustracija.

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Božinović pojasnio je danas odluku MUP-a kao organizatora da se, s obzirom na epidemiološku situaciju i mjere koje su na snazi te očekivan povećan interes pripadnika braniteljskih udruga, vijenci delegacija polažu sukcesivno.

Najbolja potvrda koliko su konstrukcije iz Ureda predsjednika Republike neuvjerljive pokazuje činjenica da su iz njihovog Protokola nekoliko dana prije obljetnice MUP-u potvrdili dolazak predsjednika Republike sukladno prijedlogu programa obilježavanja akcije “Plitvice”, piše na stranici Vlade RH.

Najnovije

Još iz rubrike