8.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Detaljna prognoza za uskrsni vikend

Detaljna prognoza za uskrsni vikend

Iznadprosječno toplo vrijeme, s temperaturama i do 24, 25 promijenit će se nailaskom hladne fronte sa sjeverozapada u petak.

Petak

Na Veliki petak stoga treba računati na nestabilnije prilike, osobito u drugom dijelu dana, prije svega na širem riječkom području, i u gorju. Unatoč nestabilnostima, temperature će tijekom petka i dalje biti razmjerno visoke, osobito na moru, gdje će puhati jugo. U unutrašnjosti će zapuhati vjetar sjevernog smjera, pa će biti koji stupanj manje u odnosu na četvrtak.

Subota

Subota donosi temperature većinom od 9 do 14, u unutrašnjosti, duž obale ipak malo više, i do 20. Ipak, u drugom dijelu subote zapuhat će bura, jaka pa i vrlo jaka, osobito pod Velebitom. Subota donosi i češću kišu, i to uglavnom duž Jadrana.

Nedjelja

Za Uskrs većinom suho, ali osjetno hladnije, i za desetak stupnjeva u odnosu na temperature posljednjih dana, što osobito vrijedi za unutrašnjost, gdje će biti desetak stupnjeva. Dojmu svježine na moru će doprinijeti olujni pa i orkanski udari bure, osobito u prijepodnevnim satima.

Ukoliko planirate put prema moru za Uskrs, računajte na probleme u prometu, javlja N1.

Najnovije

Još iz rubrike