14 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Božinović o "sabotaži Hrvatske" za koju Milanović optužuje Plenkovića: Odvojeni protokoli opravdani

Božinović o “sabotaži Hrvatske” za koju Milanović optužuje Plenkovića: Odvojeni protokoli opravdani

“Epidemiološke mjere su u ovoj fazi najefikasnije kako bismo se branili od širenja virusa. Na obilježavanju “krvavog Uskrsa” na Plitvičkim jezerima moja je sugestija bila da se, s obzirom na očekivani povećani interes braniteljskih udruga i sudionika akcije, delegacije polože vijence odvojeno, da se ne stvori gužva. To je epidemiološki opravdano, u skladu je s mjerama”, rekao je Davor Božinović, odgovarajući na pitanje jesu li epidemiološke mjere doista bile razlog što su delegacije Ureda predsjednika i Vlade odvojeno odale počast, prenosi dnevnik.hr.

Protokol je odvojen zato što je tako htio Plenković, rekao je Zoran Milanović ranije komentirajući odvojeno polaganje vijenaca njega i premijera. “Odbijen je zajedničko polaganje vijenca iz epidemioloških razloga. Vjerojatno da međedi ne pokupe koronu na otvorenom prostoru. Nije sabotirao mene, sabotirao je Hrvatsku. Protokol ima svog smisla, nisam ljubitelj, ali ima smisla”, rekao je Milanović.

Ponovio je da je odbijen zbog epidemioloških mjera. “Ali, ad umre netko tko ima pet optužnica – hiljadu ljudi.”

VIDEO Milanović: Plenković je sabotirao Hrvatsku; On je nilski konj, papa lopoče. Ja sam orao, sokol; Pupovac treba razmišljati o nezasluženoj penziji

Najnovije

Još iz rubrike