Andrej Kramarić oženio dugogodišnju djevojku Miju Ćurković s kojom čeka dijete

Instagram

Andrej Kramarić i Mia Ćurković vjenčali su se u srijedu popodne u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici.

Naš nogometni reprezentativac Andrej Kramarić oženio se s dugogodišnjom djevojkom Mijom Ćurković s kojom trenutno čeka i svoje prvo dijete.

Par se vjenčao u srijedu popodne Zagrebu u Gradskoj vijećnici u nazočnosti najužih članova obitelji, kako je nogometaš najavio ranije najavio kada je za Večernji list otkrio da će postati tata.

Presretna mladence pred vijećnicom su dočekali fotografi koji su zabilježili trenutke prije i nakon vjenčanja. Lijepa mladenka odabrala je neobičnu kratku vjenčanicu te je kosu ukrasila cvjetnim vijencem, dok je mladoženja nosio klasično muško odijelo s leptir mašnom.

Mijin trudnički trbuh se na fotkama još ne nazire, a poznato je da bi trebala roditi na jesen.

Podsjetimo, Andrej i Mija u vezi su od 2017. godine, a nogometaš je svojedobno progovorio kako su se upoznali.

“Još otprije nju su poznavali moji prijatelji, i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja prije nisam vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju i pitao najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on se počeo smijati jer mu nije bilo jasno kako je ne poznajem. Krenulo je polako, a upoznavanja s roditeljima i prijateljima nije bilo jer je to već bilo odrađeno”, ispričao je za magazin Story.

Mia se prošle godine preselila k Andreju u Heidelberg nakon što je diplomirala na studiju veterine u Zagrebu, a već se tada počelo šuškati da bi uskoro mogli stati pred oltar.

Za razliku od većine djevojaka nogometaša, Mia nema profil na Instagramu, no zato Andrej često na svojem profilu objavljuje njihove zajedničke fotke, piše Dnevnik.hr

Share This Article