8.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Slavlje u obitelji zlatnog olimpijca, supruga i on postali roditelji

Slavlje u obitelji zlatnog olimpijca, supruga i on postali roditelji

Supruga i ja smo imali neki osjećaj da će biti curica pa smo se baš iznenadili kad smo doznali da nam stiže dječak. Stvarno nam je bilo svejedno je li dječak ili djevojčica, najvažnije nam je da sve bude u redu, kazao je Sinković.antonela sinković,

Zlatni olimpijski veslač Valent Sinković i njegova supruga Antonela postali su roditelji malenog dječaka. Kako doznaje Story.hr, Antonela je rodila rano jutros.

– Prije svega, hvala od srca na čestitkama. Osjećaj je prekrasan, nadrealan. To je nešto najljepše što se u životu može dogoditi, doista smo presretni i jedva čekamo dolazak bebe. Termin porođaja je već ovoga proljeća. Supruga i ja smo imali neki osjećaj da će biti curica pa smo se baš iznenadili kad smo doznali da nam stiže dječak. Stvarno nam je bilo svejedno je li dječak ili djevojčica, najvažnije nam je da sve bude u redu i da konačno dočekamo dolazak novog člana naše obitelji – kazali su supružnici koji su u bračnu luku uplovili u lipnju 2017. godine.

Vjenčanje se odvilo u Crkvi Svetog Antuna Padovanskog, a za vjenčanog kuma Valent je odabrao boksačkog olimpijca teškaša Filipa Hrgovića kojeg je upoznao šest godina prije tijekom vojne obuke u Požegi. Njegovoj supruzi Antoneli Sinković (ex. Šušak) kuma je bila Klara Gea Marcan, a do oltara se prošetala u vjenčanici dizajnerskog dvojca Arileo. Slavlje se održalo na romantičnom imanju Luna kod Kupinečkog Kraljevca, a svečanosti su prisustvovali mnoga bitna imena hrvatskog sporta.

Valentu u čast proveseliti se došao je i bivši europski gimnastički prvak Marijo Možnik, a nakratko je navratio i gradonačelnik Bandić, kojeg nam je mladoženja predstavio kao svojeg “počasnog kuma”. Inače, Valentov mlađi brat Martin bračne je zavjete razmjenio četiri godine prije njega, s tadašnjom studenticom prava Sinjankom Manuelom Kanaet, prenosi Večenji.

Najnovije

Još iz rubrike