28.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Milanovićevi "Brutti, sporchi e cattivi" i stav ministra Medveda

Milanovićevi “Brutti, sporchi e cattivi” i stav ministra Medveda

Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved komentirao je jučerašnji istup predsjednika Zorana Milanovića, prenosi N1.

Podsjetimo, Milanović je premijera Andreja Plenkovića, predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića i čelnika SDSS-a Milorada Pupovca okarakterizirao likovima iz kazališnog komada i filma “Ružni, prljavi, zli”, pa je tako jednog nazvao ružnim, drugog prljavim, a trećega zlim.

“Teško je shvatiti, neprimjereno je i ne mogu shvatiti zašto se predsjednik spušta na uličarsku razinu komuniciranja. Moramo se očito vratiti na meritum što je povod za ovo. Vlada i HDZ su jasno komunicirali pristup za izbor kandidata za Vrhovni sud. Ovaj pristup je bio neustavan i to je potvrdio Ustavni sud. Bilo bi dobro da predsjednik zastane i shvati što ima za cilj ovakva ružna retorika najviših dužnosnika RH. To je zabrinjavajuće i neprimjereno”, rekao je Medved.

Dodaje da nije primijetio da se neprimjereno govori o kandidatkinji Zlati Đurđević.

“Ovdje je bilo eklatantno kršenje zakona, Ustava i procedure. Tu osobu nitko nije ponižavao i vrijeđao. Ona je dozvolila da je se kompromitira”, poručio je Medved.

VIDEO Milanovićevi “Brutti, sporchi e cattivi”: Plenković je ružan, Pupovac je prljav, a Jandroković zao

VIDEO Pupovac jedva suspregnuo plač, ozbiljno optužuje: Zoran Milanović destabilizira ustavni poredak; Ne samo da pljuje, ima sklonosti da zlostavlja i nasilno omalovažava

“Sporchi” Pupovac objavio teško kompromitirajuće poruke koje mu je slao Milanović

Najnovije

Još iz rubrike